Welkom bij studiebureau Borms Technics BVBA
Studiebureau - Adviesbureau - Controlebureau - Inspectiebureau

Studie

Op uw vraag doen wij een volledige studie/audit van uw gebouw en op die manier bepalen wij welke renovaties er nodig zijn op korte, middellange en lange termijn. Deze studie behelst de 4 gevels van uw gebouw en het dak en gaat vooral over waterdichtheid, isolatie en stabiliteit.

Advies - Lastenboek

Aan de hand van deze studie wordt er een gedegen advies opgemaakt. Wanneer u dit wenst kan er ook een compleet lastenboek opgemaakt worden, waarin de nodige werken uitgebreid omschreven worden.

Prijsvraag

Aan de hand van dit lastenboek kan u bij de aannemers een prijsvraag doen, maar wij kunnen dit ook voor u doen. Aangezien wij reeds jaren in deze markt werkzaam zijn, kennen wij uiteraard ook de nodige aannemers die deze werken voor u kunnen uitvoeren.

Controle

Wij zijn een erkend controleorgaan in het kader van een 10-jarige verzekerde garantie in de bouwsector en dit voor diverse verzekeringsmaatschappijen.Wij zijn vast aangesteld als controlebureau voor een aantal fabrikanten.

Expertise

Het gebeurt steeds vaker dat wij ingeschakeld worden door een hoofdaannemer om de werken op te volgen die uitgevoerd worden in onderaanneming. Meestal gaat het hier om heel specifieke opdrachten die slechts onderdeel zijn van een groter geheel. Heel vaak betreft het dan ook werken waar de hoofdaannemer niet in thuis is en doet hij een beroep op onze expertise en ervaring om dit in goede banen te leiden.